torstai 29. syyskuuta 2016

Joulukalentereita joka lähtöön

Tämän joulun alla päätin ryhdistäytä myös askartelijana ja mikäs onkaan parempi syksyiltojen projekti kuin joulukalenteri 4-vuotiaalle poikatontulle. Hänellä on parina viime vuotena ollut sekä 'tilpehöörikalenteri' että perinteinen suklaakalenteri. Tänä vuonna herkut ja tilpehöörit yhdistyvät samassa kalenterissa. Vessapaperirulla on juuri oivan kokoinen yllätysten piilotteluun.


Idea on Pinterestistä, mistäpä muualtakaan :). Tykkään hirmuisesti näiden Sinellistä tilattujen paperien kuoseista. Päällystetyt vessapaperirullat liimataan päällekkäin pahviliuskaan. Itse ajattelin vuorata rullat vielä valkoisella silkkipaperilla. 


Tämän vuoden joulukalenteriylläreitä on myös kertynyt jo muutama; kaappien perukoilta, arkisesti ruokakaupasta ja lomareissuilta. Vielä on useampi luukku vailla yllätystä. Todennäköisesti haen edellisvuoden tapaan edullisen Lego-paketin, jonka palaset jaan luukkuihin.

Muutaman koko perheen yhteisen hankinnan olen ehtinyt tehdä, joista tässä myös minulle mieluisimmat. Histamiinin Joulukalenteri tulee itse asiassa joulukalenterin ensimmäisestä luukusta. Ihan siltä varalta, jos YLE:n Jäätävä seikkailu ei iskekään :).


Nyt meillä onkin kasassa kaikki DVD:lle tulleet Toljanterit, lokakuun lopulla DVD:lle julkaistavaa Tonttu Toljanteri ja oikean joulun salaisuus lukuunottamatta. Siitä on tietysti tehty ennakkotilaus jo hyvissä ajoin :).  Niin ja löytyy kaapista myös ikuinen kestosuosikkini The Joulukalenteri, jota ei vain voi olla katsomatta joka vuosi.

Mimmi


1 kommentti:

  1. Upea idea tuo vessapapereiden käyttö joulukalenterissa! Uusiokäyttö ja kierrätys on aina hyvästä. Rullista saakin koristeltua helposti kauniin jouluisia vaikka joululahjapaperilla ja -narulla. Varmasti pikkutonttunen ilahtuu :3

    VastaaPoista