tiistai 21. kesäkuuta 2016

Jussina joulun värit mietinnässä

Viimeisen viikon aikana on tullut kierrettyä sisustuskauppoja, niin netissä kuin IRL. Huomioni on kiinnittynyt nimenomaan sinisiin ja turkooseihin sisustusjuttuihin, vaikka olin ajatellut eläneeni tämän sinibuumin jo teini-ikäisenä :D

Olen aina ja ikuisesti ainakin tähän asti suosinut jouluna perinteisiä jouluvärejä: punaista, valkoista, kultaa ja hopeaa, ja karsastanut kirkkaita tai pastellisia "muotivärejä". Nyt kuitenkin tuo turkoosi yhdistettynä vaikkapa valkoiseen, hopeaan ja mustaan kutkuttaisi myös joulun ajan sisustukseen. Turkoosit ja mustat koristeet siis etsinnän alle :). Ne eivät millään muotoa tule sopimaan yhteen viime jouluna uusimieni jouluverhojen kanssa, mutta mutta...;)

Näitä porotarjottimia en ole varsinaisesti ostanut jouluksi, mutta sopisivat hyvin tulevan joulun väriteemaan.


Nyt kun juhannus on ovella ja jouluun enää puoli vuotta, ajatukset tuntuvat hiipivän niiiin usein jouluun. Vaikka minä ja kesä olemme ihan hyviä ystäviä, minkäs sitä jouluttaja luonteelleen voi! Ajattelin yhdistää kesän ja joulun tekemällä juhannuksen aikoihin saunavihdan juhannussaunan lisäksi pakkaseen joulusaunaa odottelemaan. Itsehän en ole ikinä vihtaa sitonut, joten hyviä ohjeita otetaan vastaan :)

Hyvää juhannusta ja puoli vuotta jouluun merkkipäivää!

Mimmi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti