perjantai 19. helmikuuta 2016

Jäätävä seikkailu

Yksi joulunodotuksen mukavimpia juttuja on silloin tällöin googletella eri hakusanoin seuraavaa joulua. Ja kappas, mitä "joulukalenteri 2016" -haku paljastikaan - artikkelin, jossa sivutaan Ylen joulun 2016 Joulukalenteria Jäätävä seikkailu.

Ylen jutussa ohjelmaa kuvaillaan näin: 

"Korvatunturilla on meneillään remontti ja järjestystä ylläpitää aivan väärään tehtävään valittu keksijätonttu Sherlokkinen (Vesa Vierikko). Koristetonttu Väinökkinen (Ville Majamaa)
yrittää tehdä parhaansa kaiken sekasotkun keskellä, mutta Ylitontulla (Pirkka-Pekka Petelius) ei puolestaan ole mitään tekemistä. Ja Rekku-koira yrittää puhua kaikille järkeä. Jotain omituista on kuitenkin tekeillä, tavaroita häviää ja hajoaa ja tonttutyttö Pirpana (Kreeta Salminen) alkaa saada salaperäisiä viestejä metsän eläimiltä."


Jäätävä seikkailu on siis jatkoa jouluna 2014 nähdylle Porokuiskaajan arvoitukselle. Se oli kaikkien aikojen katsotuin Ylen Joulukalenteri, mutta tuntui ainakin jouluttajien (ja heidän lasten keskuudessaan :)) jakavan kyllä mielipiteitä. Itse tykkäsin Porokuiskaajan arvoituksesta, joten jään innolla odottamaan Jäätävää seikkailua.

Mimmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti