perjantai 15. tammikuuta 2016

Starttiviivalla                                                          Ihanaa, että löysit blogiini. Olet sydämellisesti tervetullut!


 
Joulublogin aloittaminen juuri kun edellisestä joulusta on kulunut vain muutamia päiviä (niin, oma jouluni päättyy nuuttiin), saattaa useimpien mielestä olla järjetön ajatus. Mutta jos sydämessäsi tunnet, ettei joulu ole vain muutama päivä vuoden loppupuoliskolla, vaan mielentila ja vuodenajasta riippumatta mieleen pulpahteleva kutkuttava ajatus, tiedät, ettei tämä ole ollenkaan tavatonta.

Harkitsin kauan joulublogin perustamista. Blogin piti syntyä jo hyvissä ajoin joulun 2015 alla, mutta elämä päätti toisin. Tuli suurta surua, joka vei ajatukset joulusta täysin eri sfääreihin. Mutta nyt tämä blogi ja sen ensimmäinen postaus ovat totta! Olkoon tämä sitten tapa ilmaista kunnioitusta ja rakkautta Jouluihmiselle, joka lähti, vaikka emme olisi vielä antaneet. Ja ennen kaikkea olkoon tämä tapani jakaa niin ihanaa joulufiilistä teille lukijani ainakin jouluun 2016 saakka!

Elämä on kuitenkin muutakin kuin joulua, vaikka tälle Joulumatkalle lähdetään. Siksi en lupaile viikoittaisia postauksia, vaan fiilistelyä aina kun on aikaa ja Oikea Tunne. Vuoden ensimmäinen puolisko mennään muutamalla postauksella kuukausittain, mutta lupaan, että elo-syyskuusta alkaen vauhtia ei pidättele enää mikään :).

Tervetuloa kanssani Joulumatkalle!

Mimmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti